Turberetninger

Fur-turen 23. til 25. juni 2017

Årets Fur-tur endte med kun at have 6 deltagere med. 4 gamle og 2 nye J

Fredag

Fredag kl. 15 mødtes Allan, Kai, Finn, Kiwin og Helle. Vi fik pakket trailer og grej og Helle offentliggjorde så hvor aftenens spisested var.  Vi skulle spise på Breum Landevejs Kro. Det lå lige på vejen og der var kun ca. 17 km til færgen efter middagen.

Kl. 18 bestilte vi maden, 2 retter og noget godt øl. Efter pænt lang tid kom der 5 portioner forret. Ups, kokken havde talt forkert, så det blev desværre Kiwin som måtte vente. Vi andre tog den med ro og nibbede kun lidt til det ellers gode fiskespyd. Det kunne dog ikke holde sig varmt, så Kiwin tog endnu et brød, gik op og spillede lidt billard og kom ned igen. Så da vi andre var færdige, kom hans forret. Det kostede dog kroen en refill af Kiwins øl. Hovedretten måtte vi vente meget længe på. Troede at de havde glemt os alle igen. Skulle de mon ud for at fiske eller skyde koen? Endelig kom fisketallerkner og en steak. God fisk, men træls kød og tilbehør.

24062017-073

Læs mere: Turberetning fra Fur - 23. - 25. juni 2017

Lørdag d. 20. marts 2017

20052017-019s

Lørdag morgen mødte et lille hold op for at pakke trailer. Ellen havde pakket lakridspiber ned men måtte melde afbud da en halsbetændelse var kommet forbi. Glæder os til piberne ved en anden lejlighed :-)

Vi ringede til Jacob men han sov så godt at han hverken hørte os eller sit vækkeur. Det var rigtig ærgerligt ;-) John ville møde os ved Husodde og Kai skulle vi samle op.

Allan, Claus og Helle pakkede så trailer og grej. Vi pakkede og pakkede… Vi skulle jo ha' 4 kajakker med. Kais assistent, Allan, havde styr på Kais kajak og grej. Vel ankommet til Hundslund, spørger Kai om hvor hans kajak er…. Vi havde taget Henriks kajak med i stedet for. Fy for pokker, det var slemt.

Læs mere: Husodde - Bygholm Park og retur med små bump

Den store Gudenå tur 2016: Tørring – Klostermølle.

aale-teltplads04Gydebanker kalder de det! Gydebanker! Det er vist positivt ment. Vi andre seriøse hav-folk havde dog svært ved at forstå, hvad de grusbunker skal i den å, hvor vi vil sejle og nyde åen og dens omgivelser. Skraaaab, sagde det, da den første glasfiberkajak gik på grund; bong, sagde det, da den næste røg ind i den første, pas på lød det fra den tredje, der røg ind i den anden, der nu gled hen langs den første. Nu stod vi så dér klemt sammen af den rivende flod: en kluddermor af grundstødte kajakker på en træls og umotiveret grusbunke – nå nej, undskyld en fin gydebanke. Næste udbrud kom ved rengøringen hjemme i Hov: øv, for en ridse, jeg fik lige dér på den grusbunke, øhhh gydebanke.

Læs mere: Turberetning fra Tørring-Klostermølle 29. oktober

Turberetning fra Løvfaldsturen 22. oktober 2016

PA220001Lørdag i blæsevejr kl. 8 blev seks kajakker pakket af turleder John og Claus, Finn, Niels, Margot og Helle.

Vi kørte fra Hou til Ry og satte i ved 9.30 tiden. Claus måtte dog ind i Ry klubhus for at låne et spraydæk da hans eget hang i Hou. Det var tørt vejr…….. og det var det så i små 30 min.

Fra Ry kajakklub, som ligger i Birksø, roede vi ud i den skønne kanal, som forbinder Birksø og Julsø. Her blev spottet en isfugl samt hejrer og ænder.  Det var jo løvfaldstur og skoven kunne ikke være smukkere, øh.. jo hvis det havde været i sol!J.

Læs mere: Turberetning fra Løvfaldsturen 22. oktober 2016