Arrangementer under 'Klubbens fællesture'
Mandag, Juli 13, 2020
Hou Kajak Klub's fællesture.

Arrangementsnavn

Klubaften

Klubaftner starter op lidt sent i år. Det bliver dog pga. Corona med nogle lidt anderledes regler: Pt er der jo et max. antal på 10 personer (inkl rovagten) så der kan kun komme 9 personer med. Man skal derfor tilmelde sig på rokort og være blandt de 10 første for at være sikker på at kunne komme med. Det er stadig muligt at komme med uden tilmelding, men så vil man komme med på ”chancen” – dvs kun hvis der er pladser tilbage når dem der er tilmeldt er kommet.

Det er klart, at der kan komme justeringer hvis reglerne for forsamlinger ændres – vi håber alle at antallet sættes op i starten af juni, men alle ture vil blive lagt op på rokort.dk snarest og vi vil gerne opfordre at man bruger rokort og tilmelder sig også selvom reglerne ændres.

Hvis man er tilmeldt, men bliver forhindret så meld fra på rokort så tidligt som muligt, så andre ikke tror, at turen er fuldt optaget.

Tirsdag, Juli 14, 2020 18:00

Torsdag, Juli 16, 2020 18:00