Nyt medlem?

Vil du gerne ro tur- eller havkajak er Hou Kajak Klub, Odder, stedet for dig. Vi optager nye uerfarne roere hvert år fra februar til april.
Nye roere skal gennemgå et kursus hvor sikkerhed og teknik gennemgås grundigt. Formålet er, at give roerne viden og erfaring, så de senere er i stand til at ro på egen hånd. Efter bestået eksamen, som typisk er i juni måned, og du har roet mindst 75 km i indeværende sæson samt bestået en svømmeprøve, vil du blive frigivet og du kan ro på egen hånd.

Download pdf-dokument vedr. Frigivelseskursus her

Meld dig ind i klubben her på denne side: indmeldelse

Hvis du allerede er frigivet kajakroer fra en anden roklub, kan du naturligvis blive medlem uden at skulle gennemgå kursus.

Kontingent pr år:

Senior (Aktiv roer o/25 år): 800,- kr.
Junior (Aktiv roer u/25 år): 400,- kr.
Under 25 år med forælder i foreningen:  100,- kr.
Passivt medlem/gæstemedlem*: 300,- kr.

Andet:

Bådplads: 400,- kr.
Kajakkursus: 1.000,- kr. (deltagelse kræver aktivt medlemskab)

Betaling af kontingent, kursus m.m. skal sættes ind på Hou Kajak Klub's konto i Nordea:
Reg.nr.: 1944
Kontonr.: 8969 475 678

Kassereren vil blive meget glad for:

• Korte, korrekte informationer sammen med indbetalingen (navne; bådplads, barn, junior, passiv).
  • Korrektion af evt. kontakt-oplysninger.

Kontakt kasseren Peter Sørensen eller formanden Helle Randrup, hvis du har spørgsmål vedr. medlemskabet.

* Passivt medlem/gæstemedlem:

Som passivt medlem i Hou Kajak Klub gælder følgende:

• Som passivt medlem har du ikke ret til at have din kajak liggende i vores bådhus.
  • Som passivt medlem kan du ikke deltage i fællesture som klubben betaler ro-tilladelser, transport o.a. til. Du skal selv stå for tilmelding og al betaling.
  • Som passivt medlem kan du komme med din egen kajak og deltage på enkelte klubaftner. Du kan ikke bruge klubbens grej.
  • Som passivt medlem skal du føre alle dine kilometer i Rokort.dk.
  • Som passivt medlem kan du deltage i alle klubbens fælles aktiviteter i klubhuset (foredrag, møder og lign.).
  • Som passivt medlem har du ikke stemmeret ved generalforsamlingen.

Som gæstemedlem i Hou Kajak Klub gælder følgende:

• For at blive gæstemedlem i Hou Kajak Klub skal du være aktivt medlem i en anden kajakklub.
  • Som gæstemedlem kan du ikke have din kajak liggende i vores bådhus.
  • Som gæstemedlem kan du deltage i enkelte klubarrangementer men de ordinære medlemmer har førsteret til kajakker og udstyr.
  • Som gæstemedlem har du ikke stemmeret ved generalforsamlingen.

Marts 2020.