Nyheder

kursus2020 igangEfter lidt forvirring pga Corona regler/retningslinier der hele tiden blev ændret, er det endelig lykkes at komme i gang med årets kursister – første hold stævnede ud 18/5 så vi får en flok nye roere klar i slutningen af juni.

Svømmehallen var ikke mulig i år igen pga Corona, så vi startede i havet med det samme.

Pøj pøj med kurset og vi andre – ikke instruktører - glæder os til at møde medlemmer på fællesturene.

P.b.v Peter

faellesroning og rovagter 2020

Corona har jo givet mange udfordringer og dermed også for kajakklubben.

Vi åbner nu op for vores normale fællesroning tirsdage og torsdage med rovagter til og med juli. Vi starter op tirsdag d. 26/5 kl 18.

Det bliver dog pga. Corona med nogle lidt anderledes regler: Pt er der jo et max. antal på 10 personer (inkl rovagten) så der kan kun komme 9 personer med. Man skal derfor tilmelde sig på rokort og være blandt de 10 første for at være sikker på at kunne komme med. Det er stadig muligt at komme med uden tilmelding, men så vil man komme med på ”chancen” – dvs kun hvis der er pladser tilbage når dem der er tilmeldt er kommet.

Det er klart, at der kan komme justeringer hvis reglerne for forsamlinger ændres – vi håber alle at antallet sættes op i starten af juni, men alle ture vil blive lagt op på rokort snarest og vi vil gerne opfordre at man bruger rokort og tilmelder sig også selvom reglerne ændres.

Hvis man er tilmeldt, men bliver forhindret så meld fra på rokort så tidligt som muligt, så andre ikke tror, at turen er fuldt optaget.

P.b.v. Peter Sørensen

Standeren er hejst

Så blev det dagen, lørdag d. 4. april 2020, hvor sæsonen skulle i gang. Coronaen er over os og derfor blev det i år en lidt anderledes standerhejsning.

Normalt vil dagen lægge ud med en fællestur kl. 12 og standerhejsning kl. 15, efterfulgt af kaffe og kage i klubhuset på havnen. Det var på forhånd blevet besluttet, at dagens standerhejsning ville blive udført uden tilhørere, fællestur, kaffe og kage. Til stede på havnen var kun formand Helle og Orla. Jørgen var med som fotograf. Tove Blois kom også forbi da hun og Helle skulle ro en tur sammen. Alt foregik med behørig afstand til hinanden.

Formandens tale skal I ikke snydes for. Som lovet tidligere er her den virtuelle standerhejsning for 2020 - vi ønsker alle en dejlig sæson 2020.

UDSAT til efteråret grundet situationen omkring Corona-virus
Invitation til foredrag

groenland foredrag web

Kajakekspedition i Verdens Største Naturpark.

Torsdag d. 19. marts 2020 kl. 19-21

vil Jens B. Larsen fortælle om sin kajaktur på Grønland i Klubhuset på havnen.

Tilmelding foregår på rokort.dk

Standerstrygning 2. nov. 2019

20191102 150236Standeren stryges efter en god sæson 2019Stander strygning for Hou kajak Klub blev atter en hyggelig eftermiddag med masser af kaffe og kage.

6 roere havde trodset regn og blæst og sluttede sæsonen af med 8 km. En enkelt måtte i vandet.

Kl. 18.30 havde vi en dejlig aften med lækker mad og dessertbord. Tak for god deltagelse.

Årets ”kvajehat” tilfaldt Kiwin da han havde gået ”planken ud”. Kiwin gik med kajak og Martin på bådebroen, snakkede og så ikke at broen endte hvorefter han gik direkte ud i frit fald….. J

Årets ”rosehat” tilfaldt Thomas for hans gode tale- og instruktions egenskaber over for nye kursister. Thomas fik skabt en tryghed og glæde for nye kursister i svømmehallen. Tillykke til begge to.

Tillykke til årets nye roer og vinterroere.

Herefter venter vi på godt vinter rovejr for klubbens vinterroer.

Næste arrangementer er svømmehal i 2020. Tider står på hjemmesidens kalender og Generalforsamlingen i slut februar.

Se flere billeder fra standerstrygningen i galleriet her.

RSS Feeds