Turberetninger

Horsens Fjord Rundt d. 18. april 2021

Billede 1Sove længeBzzzz Bzzzz Bzzzz. Hvad er nu det for en larm en søndag morgen klokken kvart i kvalme? Nåååh, det er fordi jeg skal ud med kajak klubben og sejle i mit land. Blot 5 minutter væk fra hvor jeg bor.  Så uret er sat til at ringe lidt tidligere, for at løse en af opgaverne  fra Turmeister Kai,  ”at sove lidt længere”.

Læs mere: Turberetning fra Horsens Fjord Rundt

Turberetning Vejle Fjord Rundt
Lørdag den 28. august 2020

For en gangs skyld, var turen med kajak klubben et tidspunkt på dagen, hvor de fleste kunne være med. En lørdag med en vejrudsigt , der ikke ligefrem lovede det bedste vejr.

Der var møde på Hou Havn kl 08.00 til pakning. Kort efter gik det mod Vejle

Ruten Vejle FjordRuten Vejle Fjord

4 biler på række, med særdeles sorte skyer, især der hvor vi skulle hen. Og der kóm nedbør. Skybrud i ordets bredeste betydning. Kloakdæksler blev set hoppe op i Horsens. Hagl på størrelse med noget stort, vejbaner der lignede floder. Efter den begyndelse at dømme, ville det blive en tur vådt i vådt.

Læs mere: Turberetning fra Vejle Fjord

Hjarnø rundt, søndag d. 9. august

13 forventningsfulde kajakroere mødtes kl 8, i det dejlige solskin, på havnen i Hou. Her fordelte og læssede vi kajakker på traileren og diverse biltage, inden turen gik til molen på Alrø. Her blev vi mødt af - havblik. Det tegnede til at blive en super dag.

Godt i gang på vej rundt om HjarnøGodt i gang på vej rundt om Hjarnø

Vi besluttede at sejle i samlet flok, med Søren der var kommet til, Alice og Kiwin til at holde styr på tropperne.

Læs mere: Turberetning Hjarnø Rundt

Kaløvig Rundt. Lørdag den 18. juli 2020.

Lørdag var ikke ret gammel, da uret hoppede og sprang på sengekanten. Jeg havde den følelse man har, første arbejdsdag efter ferien.

Men hurtigt gik det op for mig, at det var ikke dén dag, men derimod endnu en fridag, som skulle bruges til at sejle i kajak.

Det var derfor jeg uden større besværgelser og eder, påbegyndte pakning og madpakke tilberedning.

Turforberedelse 0700 Hou HavnTurforberedelse 0700 Hou Havn

Kl 7 var alle 12 sat stævne i klubben, så biler og trailer kunne pakkes forsvarligt. En af chaufførerne,  der havde lovet kajakker på taget, blev af skarpe øjne vurderet til at have taget fejl pga. manglende udstyr, og ville kun blive tildelt én kajak.

Men efter nærmere betænkninger, og de sædvanlige fine løsnings kompromiser i selskabet, finder frivillige deres udstyr frem så situationen reddes, og vi kan stævne ud som planlagt mod Skæring. Helt præcist ved udløbet af Skæring Bæk.

Der er udpakning, klargøring fintuning, indtil én råber ”hvor er den der morgenmad henne”?

Læs mere: Turberetning Kaløvig Rundt

RSS Feeds