top of page

Hjarnø Rundt

24. juni 2023

-

07:30

kl. 

24. juni 2023

kl. 

16:00

Finn H. Jacobsen

Turleder:


Vi har traditionen tro altid været en tur rundt omkring Hjarnø med de nye kursister. Dem er der ikke så mange af i år, men vi skal ikke snydes for turen. Der er nemlig så skønt rundt om Hjarnø.


Der er indkig til lave marker med kreaturer, et væld af alle de forskellige havfugle der holder til i “Ramsar” fuglebeskyttelsesområdet ved “Rønnen”, Søby rev, Endelave, Svanegrund og Hjarnø.


Der vil være høje klinter med digesvaler og andre strand fugle - krystalklart vand med helt specielt skær fra klinterne.Turen kan kun anbefales, så bare fat pagajen.

 

Turen forventes at tage 3 – 4 timer inklusive pauser.

 

Lige et par stemningsbilleder:

 

 

 


Alrø:

Efter pakning af kajakker og grej kører vi til Alrø færgehavn helt ude på sydspidsen af Alrø.Her pakker vi ud og spiser fælles morgenmad🍕🍔🍟🌭🍿.


Derefter sætter vi i og ror mod Hjarnø og rundt om øen. Den medbragte madpakke spiser vi efter planen ved Hjarnø færgehavn overfor Snaptun.Der vil være indlagt pauser alt efter behov og ønsker.


Afgang mod Hou ca. klokken 15:00 – hjemkomst klokken ca. 15:30


Den endelige planlægning foretages, når tilmeldingsfristen er overskredet, idet den afhænger af antal deltagere. Ligesom ændringer som følge af vejrsituationen kan forekomme.


Skriv gerne, om du kan stille bil med bøjler eller træk til rådighed. Pga. logistikken kan det være nødvendigt med en ekstra bil.


Og endnu mere gerne, om du kan tage kage med til en af pauserne.


Tilmelding sker på www.rokort.dkBeskrivelse kommer her.

bottom of page