top of page

Stilling sø/Solbjerg sø

22. april 2023

-

09:00

kl. 

22. april 2023

kl. 

15:00

Berit Stubbe

Turleder:

Fra Hou Havn køres der til Solbjerg Søsport - https://xn--ssport-bya.solbjerg-if.dk/. Her vil vi gøre kajakkerne klar og komme på  vandet, så vi kan begynde vores tur søen rundt.


Der vil evt. være andre deltagere fra Solbjerg Søsport. Jeg har åbnet op for muligheden, da jeg spurgte om OK til at bruge deres  bukke og bådebro. Det kan være vi får nogle gode lokale historier. Også om en anden måde at ro på. Der ros overvejende i  turkajak på Solbjerg Sø.


Ca. klokken 10 ror vi op imod Stilling by. Et eller andet sted på søen – alle kan deltage i gættelegen – krydser vi fra Solbjerg Sø  over i Stilling Sø.


Når vi kommer til Stilling by, er der et fint område, hvor vi går i land og nyder vores medbragte mad og andet godt.  Når middagen er overstået ror vi tilbage til Solbjerg. Denne gang på modsatte side af søen, så vi får alle detaljer med. Vel tilbage ved Solbjerg Søsport vil vi stille og roligt pakke sammen, evt. under nydelse af en kop kaffe udsigt over søen.

 

Turen er en slags klassiker i Hou Kajak Klub, så en søgning i Galleri og turberetninger vil kunne fortælle dig lidt om, hvad der er i  vente. 


Tilmelding sker via Rokort.

bottom of page