top of page

Alrø - As vig, d. 6. maj 2018

Søndag i solskin og meget let vind, pakkede vi kajakkerne. Først var vi 8 og så vupti, godt vejr, blev vi til 11. Herligt.

Vi lagde i fra Alrø, og roede forbi Snaptun til en lille strand lige før næsset. Og der fremtryllede den meget tjekkede Margot morgenmaden frem. Vi måtte først skændes lidt om de 9 rundstykker, men med et brød i baghånden blev alle vist glade, og det var jo søndag, så pålægschokoladen var med.

Rundt om næsset og tæt langs kysten i As vig. Vildt smukt med den ny udsprungne skov, skrænten der er ved at skride ud i havet, med væltende træer. Klart vand de fleste af os havde lyst til at bade i, men ikke var nok vikinger til.


Ikke så langt fra Kirkholm, blev det besluttet af visse sten-øgle-reptil-fortids-forstenings nørder, at vi skulle spise frokost. De magelige af os nød det bløde sand, mens de før nævnte ville sidde på stenbunke, for man ved jo aldrig om der lige skulle ligge et forstenet søpindsvin under ostemaden!!


Strækket derfra og rundt om As hoved, var vidunderligt, helt stille blank vand. Og kvidren fra skoven.


Da vi havde sørget for at komme nok rundt til at kunne se ind i Vejle fjord, var der nogle der var utålmodige… ”Hva` ska´ vi såååå ”….


En lille kaffepause og så ellers tværs over vigen, til lige før Snaptun, hvor endnu en micro kaffepause med en masse guf ventede.


Vi blev stort set skubbet tilbage til Alrø af vind og strøm. I Hou gik det vildt tjept med afvaskning og fredspibe. Jeg tror alle var trætte og glade efter denne herlige forårstur.


Høj pagaj

1 visning

Comments


bottom of page