top of page

Kalø Slotsruin september 2008

Turen startede ved lystbådehavnen i Studstrup. Vejret var med os, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel og en smule vind fra syd, så en perfekt måde at bruge en søndag på.

Vi fik sat de 5 kajakker i vandet, og vores tanker gik til vores guldvindere fra OL, da vi roede ud af havnen og forbi Kaløvig bådlaug.

Vi roede nord på langs kysten – tæt på Studstrup værkets enorm høje skorsten. Efterårs farverne havde for alvor taget fat i nogle af træerne, så der var et smukt ubeskriveligt sceneri fra vores kajakker. Langs kysten var der et par steder nogle væltede træer, som var farvet helt grå hvide med tiden – andre steder var bevoksningen på skråningerne fyldt med grønne slyng planter, som for alvor havde taget magten over div. buske og træer.

Ved frokost tid nåede vi til næsset ved Kalø Slotsruin. Der var begyndt at komme lidt skyer på himlen, og vi måtte da også sande at der ville være noget modvind på turen hjemad.

Over for Kalø Slotsruin fandt vi et godt sted hvor vi kunne komme i land med vores kajakker. Der var en bålplads med stole skåret ud af gamle træ stuppe, så man kunne sidde og nyde udsigten til ruinen, mens frokosten blev indtaget. Vi valgte dog at gå et lille stykke ind i skoven, hvor der var læ. Vi fik ca. 10 dråber regn, men det bemærkede vi stor set ikke, da vi var i fuld sving med at diske op med det helt store ta´selv bord efter frokosten……. næsten varm kaffe, chokolade i flere varianter, mandler, tørrede abrikoser og æbler.

Nu gik turen syd på igen, og der var kommet vind. Der skulle ligges kræfter i, så da vi kom om på læ siden holdt vi en kaffepause ved et af de væltede træer.

Det var en skøn tur med sol, vind og nogle gode historier. Ja, vi fandt jo ud af at Orla, ja vores kære formand fyldte 50 år i weekenden. TILLYKKE.

Lene Grønlund.

1 visning

ความคิดเห็น


bottom of page