top of page

Løvfaldsturen 2012

Lørdag d. 20. oktober 2012


tille, smuk og ikke mindst tør lørdag morgen med solopgang over Hov havn, pakkede Mads og undertegnede bil med 2 kajakker og udstyr for at køre til Mariendal Strand kl. 8.30. Her mødte vi John som stod og nød denne smukke morgen og de fantastiske farver som ventede på os denne dag.

Vi satte i og roede op langs skoven som stod i efterårsfarver som gjorde at selv jeg mistede mælet. Efter ca. 7 km måtte vi dog have det første stop da lagkagen skulle smages, ( se endnu et billede). Da vi jo kun var 3 som deltog, var der ligesom kage nok.


Videre op langs skoven mod Marselis havn hvor vi skulle se om kajakbutikken havde åben. Det havde den desværre ikke.


Men der var god aktivitet på havnen og mange sejlbåde skulle op. Ude af havnen igen tog vi et smut op langs molen for at se den nye del af Århus havn. Herfra krydsede vi tilbage til Kajakklubben Viking og fandt et passende sted hvor vi kunne spise frokost.

Mange Århusianere brugte dagen på gåture, fisketure og hundeluftning. En vinterbader hoppede frisk i havet. Mads var imponeret over alle de kajakroer som vi mødte. ( Turkajakker, selvfølgelig på disse kanter).


Efter godt 22 km var vi atter tilbage ved udgangspunktet og pakkede igen biler og blev enige om at det var endnu en dejlig tur med Hov-kage-og kajakklub.


De bedste rohilsner fra Helle


1 visning

Comments


bottom of page