top of page

Løvspringsturen 26. april 2014

Årets første fællestur er vel overstået. Orla, Heidrun, Margot, Antonio, Peter van Gils, Helge og Helle kørte fra havnen kl. 9 for at sætte kajakkerne i ved Norsminde kl. 10.


Dejlig dag med lidt vind fra øst, høj blå himmel og pæn temperatur på 12-15 gr.


Vi satte i ved kajak klubben og skulle gennem slusen med ret meget strøm. Margot var lidt øm over sin nye flotte pagaj da vandet var højt under broen. Alle kom godt igennem og ud af havnen til havet.


Som altid blev der sludret lidt på kryds og tværs. Vi skulle lære Helge at kende og han skal da være så velkommen i klubben. Forbi Naturist campingen hvor ingen var i havet. Vandet er ellers blevet markant varmere inden for de sidste par uger.


Ved Restaurant Himmel og Hav blev vi foreviget af Jørgen som stod på klinten og tog billeder og Kl. 11.30 var vi ved Saxild strand og her spiste vi frokost samt kaffe og kage.

Det var ikke det nemmeste for alle da vi skulle ud igen. Antonio måtte tømme sin kajak en gang da bølgerne kom ind inden spraydækket kom på. Alle kom dog ud i fin stil uden kæntringer.

Da vi rundede Dyngby Hage og var i kendt vand, blev vi enige om at tage direkte hjem til Hou og drikke den sidste kaffe samt spise Antonios kage.

Vel hjemme kl. lidt i 14, nød vi de nye bukke og fik vasket kajakkerne af. Derefter kørte Orla med fuld bil tilbage til Norsminde for at hente trailer.

2 visninger

Comentarios


bottom of page