top of page

Mariager Fjord, Søndag d. 20 maj 2012

Årets fjordtur blev beroet af Claus, Peter, Kai, Allan, John og undertegnede, Helle. Vi havde pakket kajakkerne lørdag eftermiddag fordi vi kørte meget tidligt søndag morgen. Kl. 7 tog vi af sted fra Hov, samlede Kai og kajakker op i Gjesing og mødtes til sidst med John og Claus ved den blå container ved Mariager kajakklub.


Vejret var fantastisk. Let morgendis og blik stille vand. Vi indtog en let morgen mad og satte i kl.9.15. Helt stille og smukt, smukt. Efter små 6 km var det første pit. Her langs fjordkanten kunne vi gå ind alle steder. Da kaffe og de flade madder kar kommet frem, overraskede Kai igen. Han fremtryllede en lagkage! Ja, en af dem der skal flødeskum på. Sikken en overraskelse.


Videre ned mod Hobro og til lystbådehavnen. Her krydsede vi over efter godt 10 km og tog så sydsiden tilbage. Hele vejen rundt var der den mest fantastiske natur. Naturpleje af høj kvalitet. Heste, køer og får vandrede op og ned af skrænter og holdt denne natur uendelig smuk. Træer af alle arter og enebær i store bunker blev passet af dyrene. Desværre oplevede vi en løsløbende hund som jagtede et moderfår, helt ud i vandet. Det endte heldigvis lykkeligt. Ejeren kom og indfangede hunden, fåret kom på land og blev genforenet med sine lam. Efter denne episode måtte vi på land igen, denne gang for at få frokost. Herefter roede vi i pæn modvind mod Mariager, krydsede ved Langsodde og kl. 14.30 var vi atter ved biler og trailer. Vi sluttede af med kokostoppe, småkager og resten af kaffen før vi atter drog mod Hov.


Endnu en dejlig søndag hvor vi endte med at vi kunne skrive 22 km på kortet. Tak for turen, gutter.


Med løftet pagaj, Helle

4 visninger

Comments


bottom of page