top of page

Turberetning fra Hjarnø Rundt, d. 5. juli 2014

Lørdag morgen mødte Allan S., Helle M., Sidsel, Orla, Peter, Majbrit og jeg ved kajakhuset . Her pakkede vi kajakker og grej. Vejret var fint og dejligt at vi skulle af sted igen. Desværre kom kun to nye roer men de fik en rigtig dejlig tur.

På Alrø riggede vi til men så fik Majbrit et hold i bækkenet og hun og Peter måtte ”rigge tilbage” igen. Rigtig synd for Majbrit og træls for Peter. Al det pakken ud og ind på kort tid.


Vi andre satte i, i let overskyet lunt sommervejr og tog øst om Hjarnø, med uret. Her var meget liv på øen og klart, klart vand. Vi talte om at havet i år bare er så dejlig rent alle steder.


Ved Bregnholt var Orla kaffetørstig men vi ville gerne om i lagunen på den anden side først. Så efter 7,5 km fik vi kaffe, skønne madpakker, kage og andet godt. Her efter satte vi kurs mod Snaptun som var ved at dække op til Muslingefestival. Det vidste vi bare ikke for så var vi nok landet der.


Tog så mod Borre og ud på spidsen hvorfra det gik lige mod Egehoved og broen på Alrø. Vel tilbage efter 13 km pakkede vi traileren og var så hjemme i Hou igen kl. 14.30.


En dejlig lørdag med masser af smil og frisk luft.

2 visninger

Comments


bottom of page