top of page

Turberetning fra Københavnerturen den 21/9 2019

Deltagere: Allan (turleder), Helle, Alice, Kiwin, Asger, Eyvind, Henrik og Lene


Hvor heldig har man lov at være. Vores Københavnertur oversteg alle vores forventninger. Vejrmæssigt var det helt i top, næsten ingen vind og masser af sol og varme, en rigtig sensommer sommerdag.


Vi mødtes fredag kl. 15.00 og efter pakning af grej og kajakker kørte vi mod Sjælland. Vi var så heldige, at Kiwin´s kollega ville låne os deres værksted med tilhørende kontorer og kantine. Vi havde derfor mulighed for at overnatte med spise-, bad og sovefaciliteter, okay med luftmadras og sovepose, men det har også sin charme. Vi var i hvert fald udhvilede og friske lørdag morgen og var klar på vandet ved halv ti tiden.


Vi startede ved fiskerihavnen lidt syd for Sluseholmen. Derefter gik turen op langs venstre side af Københavns havn, ind og ud af de mange kanaler, igennem bl.a. boligblokkene, Christiansborg og Nyhavn.

Vores frokost indtog vi ved Kajakrepuplikken lige under Børsen. 8 x fish and chips, det var ikke dårligt.


Derefter forsatte turen forbi bl.a. Amalienborg, Operaen og Den Lille Havfrue.


Videre gik det til Trekroner, hvor vi holdt kaffepause og nød Helle´s hjemmebag. Vi gik en lille tur rundt på den lille ø, hvorefter vi fortsatte i kajakkerne ned af den anden side.


Her roede vi næsten under den store kran der trak folk op i 50 meters højde, for så at blive smidt ned igen (bungee jump) Godt det ikke var os. Vi fortsatte forbi Refshaleøen hvor det summede af liv bl.a. omkring street food.


Vi har set husbåde i alle mulige afskygninger, masser af andre småbåde med folk der holdt poterabend eller bare hyggede sig, stand up paddlere og en enkelt flydende spa med 4-5 personer, der så ud til at kunne vælte hvornår det skulle være. Vi var tilbage ved udgangspunktet 18.30 hvor det nærmest var havblik og med den sidste sol. Meget flot.

Vi har haft en helt fantastisk dag, hvor vi bare sugede til os af den gode stemning. Det var så tydeligt, at alle bare nød den sidste sommerdag i år.


1 visning

Comments


bottom of page