top of page

Turberetning, Solbjerg Sø - 2019

Solbjerg sø, Stilling sø, Fregerslev sø- Søen med de mange navne blev nu også til søen med de mange årstider.


Vejret var absolut ikke det fedeste til kajak da vi mødtes på Hou havn en råkold, blæsende og ret våd morgen – næsten efterårsagtigt. Det var måske også en medvirkende årsag til at der var indløbet en del afbud så vi var kun 3 – Margot, Claus og undertegnede.


Jeg skal blankt indrømme at min motivation var ikke til det store, men Margot fik os heldigvis overbevist om at søen skulle have chancen på trods af vinden der ikke var en den bedste retning mht søen.


Nå vi fik pakket kajakkerne i regnen og kom afsted – og i Solbjerg var regnen stilnet af. Der blev gjort klar og afsted det gik – imod vinden – der dog ikke var helt så slem som frygtet.


Som sagt bød vejret denne dag på lidt af hvert, men vejrguderne var den grad med os, for da vi ankom til frokostpausen i Stilling var det helt tørt og solen tittede fra bag skyerne - der lå en stak røde kajakker på stranden, og det var så en polterabend der lige var startet med en gang kajak – god ide, men lidt bedre vejr havde ikke skadet, men deres humør var højt – så det havde ikke ødelagt stemningen.


Frokosten blev så indtaget og vi nåede lige ud i kajakkerne før vi fik en heftig byge med vind og hagl – men det var hurtigt overstået og så gik det retur til Solbjerg – nu i rygvind, så det gik flyvende.


Da vi ankom til Solbjerg Søsport var det stadig blæsende men nu strålede solen og selvom vi havde fået adgang til klubhuset så fandt vi en plads i læ og nød vejret.

Moralen på denne tur må være at man ikke skal lade sig kue af vejret – altså naturligvis så længe det ikke påvirker sikkerheden.


Denne gang blev det en fantastisk tur !


Vi nåede faktisk at få både forår, sommer, efterår og vinter – på søen med den mange navne…


4 visninger

Comentarios


bottom of page