top of page

Turbeskrivelse af Løvspringsturen 2013

Løvspringsturen, lørdag den 6. April 2013


Lørdag indledte fire glade kajakroere forårs-ro-sæsonen med årets løvspringstur. Kl 8.30 mødtes Allan, Peter, Helle og Lone i klubben, pakkede kajakkerne og kørte til Mariendal Strand, hvor vi satte i vandet.


Derfra roede vi nordpå, langs strand og skovklædte skrænter og nød synet af alle de andre, der havde fundet ud i det gode vejr med løbetøjet på, fiskestangen under armen eller med familien på gåtur. Efter nogenlunde nøjagtig 5 km (tak til Allan og hans aldrig svigtende kaffetørst :-)) gjorde vi pit-stop og gik ombord i den første kage og den første termokande knaldsort kaffe. De der havde været bange for at gå ned på udstyr, som havde iklædt sig alt der mindede om varmt undertøj og uld fra klædeskabet, og som derfor allerede nu kampsvedte (ikke et ord om dårlig ro-form :-)) fik så samtidig muligheden for at tage bestik af vejret endnu engang, få det meste af uldtøjet af igen, handsker og huen med. SOLEN SKINNEDE FRA EN SKYFRI HIMMEL, VANDET VAR BLIKSTILLE, humøret og samværet var i top, livet var skønt og det var ikke spor koldt! En fantastisk dag til en løvspringstur.


Det blev bestemt ikke ringere af, at to marsvin passerede os på turen videre; svømmede lige forbi os under vandet for så at bryde overfladen lidt længere fremme. På vores videre vej mod Marselisborg Havnen mødte vi rigtig mange andre kajakroere – primært turkajakker – og turleder Helle kendte vist de fleste :-).


Fremme i Marselisborg Havn nåede vi både et besøg i kajakbutikken, fik en snak med kollegaer fra en lille kajakklub på Djursland (ja, jeg har glemt hvor de var fra, men Allan husker det sikkert – der blev både tegnet og fortalt, udvekslet turforslag og kontaktoplysninger, så der er al mulig grund til at glæde sig til nye naturoplevelser), og spiste vores madpakker. Vi konstaterede, at vi formentlig ikke ville gå ned på sukker, der blev delt en kande kaffe inden vi satte kursen hjemad. Et stop på Moesgaard Strand, endnu en kande kaffe og en hjemmebagt kage, men ellers bare nydelsen ved at ro stabilt derudad, beskriver vist meget godt hjemturen. Vi var hjemme igen ca. 15.30 – trætte (jeg var :-)), varme, glade, tilfredse med livet :-). Kun én lille hage står tilbage (bemærk rimet): Nu er det simpelthen så svært at vente på at komme afsted igen – kommer du mon med?


Tak for en virkelig dejlig tur! Mvh Lone

1 visning
bottom of page