top of page

Fur 2024 - Limfjordens perle

28. juni 2024

-

15:00

kl. 

30. juni 2024

kl. 

18:00

Allan Petersen

Turleder:

Fur rundt 2024 - Limfjordens perle.


Fredag aften tager vi ud at spise et eller andet sted. Måske det sædvanlige.


Lørdag vil der være fælles madlavning morgen og afhængig af deltagerantal vil der også være fælles madlavning aften. Er vi mange, spiser vi ude.


Der vil blive købt ind til mad til turen rundt om Fur / Kryds til Livø / Løgstør / andet.


Søndag vil der være fælles madlavning m.m. morgen. Herefter står alle muligheder åbne. Der kan ros en tur modsat rundt om Fur eller ros et lille smut til Glyngøre, køres rundt og se lidt andet af øen, eller hvad vi nu har lyst til.


I år er der ingen reklamer. Vi har nok efterhånden fortalt de fleste om Fur. Da der var rekorddeltagelse i 2021, 2022 og 2023, kan du helt sikkert finde en, der vil dele oplevelsen. Du kan også tjekke de gamle turberetninger.


Fredag tager vi færgen til Stenøre, hvor vi har lejet hytten. Hytten næsten ny renoveret og kan huse 5 personer indendørs. I hytten er der de nødvendige faciliteter. Pris p.t. 60 kr. pr. overnatning.


Hytten ligger lige i vandkanten med egen bro til isætning. Afhængig af antal tilmeldte, kan det blive nødvendigt, at nogen tager telt med.

Erfaringen fra tidligere ture viser, at hovedparten bor i eget telt.


Turene planlægges efter et kig på vind og vejr.


Bindende tilmelding: 22. juni 2024 via rokort.dk. Efter tilmelding vil der blive sendt en opgaveliste til deltagerne, hvor man bliver bedt om at stå for forskellige ting, som indkøb m.m. Alle bedes melde ind, hvad de kan byde ind med.bottom of page