top of page

Skanderborg - Ry den 12. maj 2007

Årets første heldags tur blev gennemført trods en meget lille tilslutning……Danny, Kirsten Nielsen og Anita.


Vi kørte fra Hou på en dejlig solskinsmorgen, og ved 11 tiden var vi klar til at ro ud fra Skanderborg kajakklub. I mellemtiden havde Danny og Kirsten været i Ry med bilerne, og Dannys flinke forældre havde kørt dem tilbage til Skanderborg.

Vi havde sol og vind med os, sugede det smukke forår med lysegrønne blade og gule engblommer til os, og nød at ro i et meget anderledes farvand. Fuglene havde travlt i deres reder blandt sivene, så opmærksomheden skulle skærpes for at opleve dem.


Mossø var det rene barnemad sammenlignet med sidste års tur, hvor vi havde en meget kraftig modvind. Efter at have tilbagelagt ca. en tredjedel af Mossø holdt vi frokostpause på en Bounty lignende ”palmestrand”.


Et stykke oppe af Gudenåen blev vi indhentet at regnen. Da vi nåede til vejen mellem Gl. Ry og Emborg stod det ned i stænger, det gjorde nu ikke noget, vejret var stille og mildt. Efter en kort pause roede vi videre til Ry.


Kirsten var sej på denne tur, hun havde kun roet 5. km. i år, så det var godt gået at starte sæsonen med 26 km.!! Da vi ankom til Ry var hendes kommentar: ”nu kan jeg ikke mere!!”

Ærgerligt for alle jer, som gik glip af en rigtig hyggelig og dejlig tur.


Anita

5 visninger

Opmerkingen


bottom of page