top of page

Tour de Odderkysten 2010

Tour de Odder, blev i år, 28. aug. 2010, en tur for Hou Kajak Klub og en fra Skanderborg. Norsminde og Odder kajakklubber havde meldt fra da de ikke ville kunne komme rundt om Gylling næs pga. skydning lige i middags stunden…


Kl. 7.30 var Asger, Susanne, Steffen, Bjørn, Peter, Tine, Orla og Helle klar til at pakke kajakker. 8 kajakker på traileren og Jørgen og Tove kørte os så til Norsminde.


Ved Norsminde kajakklub kom Linda fra Skanderborg kajakklub til og vi blev alle enige om, at starte med en tur i fjorden nu vil kun var os. En rigtig dejlig tur i en meget smuk fjord. Efter 2-3 km vendte vi om, da der var fredningsområde og så sejlede vi tilbage og gennem slusen ved Norsminde og ud i havet.


Her havde vi den første kaffepause lige efter Naturistcampingen. Kaffe, og kage er nu nr. 1 på en god tur. Et marsvin kom og hilste på da vi ventede på Susanne, som lige skulle mærke vandtemperaturen ved i-sætningen ud igen. Solen skinnede og vi havde en god medvind uden bølger. Madpakkerne blev indtaget efter Dyngby Hage og så tog vi de sidste 5 km hjem.


Måske en kort tur, men vi havde roet 21 km og haft en skøn sensommerdag i dejlige ro-venners lag. Efter rengøring af bådene, fik vi den sidste kaffe og en enkelt øl.


Tak for en god lørdag formiddag.

1 visning

Comments


bottom of page