top of page

Tur til Sangstrup Klint d. 4. juni 2016

Lørdag, 4. juni tog Allan, Kai, Finn, Tove B., Tove O., Helle, Henry og Heidrun fra Hou mod Hjembæk Strand, hvor vi mødtes med John, Finn og Kurt og gjorde kajakkerne klart.

Solen skinnede og der var ikke ret meget vind, fantastik sommervejr.


Ved Hjembæk Strand havde WWF den dag stor snorkeldag, hvor alle og enhver kunne låne våddragt og snorkeludstyr for at opleve undervands-Danmark.


Men vi sprang snorkelturen over og sat vores kajakker i vandet for at ro nordpå mod Gjerrild Klint forbi nogle flotte hvide kridtklint formationer, lidt skov og enge og en del fiskere.

Ved Gjerrild klint vendte vi om og lige inden Hjembæk Strand fandt vi et godt sted til at holde frokostpause, kigge på klinten og samle lidt forsteninger.

Nu gik turen sydpå, forbid Hjembæk Strand og langs Sangstrup Klint, hvor bysvaler og Ridere holdt til og havde deres reder. Vi så også nogle Tejst og der var nogle heldige, der fik øje på et marsvin.


Heidrun holdt pause ved en dejlig bugt med blomstrende strandkål og kvier på engen, mens resten roede videre mod syd hen til Fornæs Fyr, hvor de holdt kaffepause og så vendte om mod Hjembæk Strand igen. I alt blev turen til ca. 24 km.

2 visninger

Comments


bottom of page